51e Internationale Hondsrug-Rally 2018

logomcm

Vrijdag 29 juni 2018 – Maandag 2 juli 2018

Motorclub Martinistad wil jullie dit jaar uitnodigen voor het 51e Internationale Hondsrug-Rally treffen in Gasselternijveenschemond. Motorrijders met of zonder duo en zijspanrijders met passagier(s) zijn van harte uitgenodigd! Vele motorvrienden uit Denemarken, Duitsland, België en natuurlijk ook uit Nederland treffen elkaar dit weekend. De ingrediënten van het weekend zijn o.a. livemuziek, een toertocht op zaterdag, prijsuitreiking, en uiteraard heel veel gezelligheid!

De Hondsrug-Rally valt altijd samen met the Grandprix Dutch TT in Assen. Vele bezoekers aan ons vriendelijk en gezellig treffen bezoeken ook de races. Het treffen vindt plaats van vrijdag 29 juni t/m maandag 2 juli 2018 op motorcampingDe Motorschuur” in Gasselternijveenschemond (Zuidzijde 30, 9515 PJ). Deze camping is o.a. voorzien van een gezellig café, douches en er zijn kleine gerechten te bestellen. Ook kan men er barbequen met vlees dat gekocht kan worden aan de bar. De Hondsrug-Rally kost EUR 15,- p.p. per nacht en is inclusief ontbijt, gratis gebruik van douches en gratis koffie/thee gedurende de hele dag. Er bestaat de mogelijkheid om vanaf de camping met de bus naar de TT baan gebracht te worden maar dit dient vooraf gereserveerd te worden. Neem hiervoor contact op met Natasja Syrstad (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel.nr. 06-20090199).

 

Naamloos1

 

Wil je meer informatie over ons treffen of onze club bezoek dan onze internetsite: http://www.mcmartinistad.nl, stuur een e.mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of stuur gewoon een brief naar:

MC Martinistad

Klaas Buistlaan 4

9731 KN Groningen                        

Voor meer informatie over de Motorschuur bezoek internetsite www.motorschuur.info

                                                                      motorschuur