De motorclub Martinistad stelt zich ten doel het toeristische motorrijden te bevorderen. De vereniging werd opgericht op 12 maart 1960 en is daarmee een van de oudste verenigingen in zijn soort in de provincies Groningen en Drenthe. De club is aangesloten bij de KNMV.

Of je nu in Assen woont of Groningen, ook bij jou in de buurt woont ongetwijfeld een Martinistadjer. En dat kan leuk zijn als je eens gezamenlijk met een andere motorenthousiast iets wilt ondernemen. MC Martinistad is uitdrukkelijk geen merkenclub. Om lid te kunnen worden van onze club hoef je slechts te beschikken over een rijbewijs en een motorfiets. Lees verder over wat Martinistad je kan bieden als motorrijder en bekijk ook de links naar andere sites die op een of andere manier verband hebben met motorrijden.

MC Martinistad is statutair gevestigd in Groningen maar de vereniging heeft een regionale uitstraling, hetgeen terug te vinden is in de woonplaatsen van onze leden.

                 

Postadres :
Motorclub Martinistad

Klaas Buistlaan 4

9731KN Groningen

 

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Bestuur en Redactie :  
Voorzitter & redactie: Antje Jans
Secretaris: Henk Ganzeveld
Penningmeester: Oebele Jans
Bestuurslid: Jans Meinds
Bestuurslid: Natasja Syrstad
Van links naar rechts: Henk Ganzeveld, Antje Jans, Natasja Syrstad, Jans Meinds en Oebele Jans


Clubinfo

MC Martinistad is een niet merkgebonden motorclub en is aangesloten bij de KNMV. Iedereen in het bezit van een motor en rijbewijs kan lid worden. De vereniging stelt zich - aldus onze statuten - tot doel: "de motorsport en het motorrijden in het algemeen en in het bijzonder het toerisme per motor, te bevorderen". 

Onze club is dus een echte toerclub die zich bezighoudt met het organiseren van diverse activiteiten voor haar leden. Naast natuurlijk een bestuur is de vereniging in het bezit van een actieve Toercommissie die jaarlijks tal van activiteiten organiseert waaraan Martinistadjers deel kunnen nemen. Zo organiseert de club jaarlijks de Martinstadtoertocht welke tocht je voert langs de mooiste plekjes en over de mooiste weggetjes die de provincies Groningen, Drenthe en Friesland rijk zijn. 

Daarnaast organiseren we jaarlijks een groot internationaal treffen, de Hondsrugrally genaamd, waarbij je vele contacten kunt leggen met motorenthousiasten uit voornamelijk de Scandinavische landen.

We organiseren jaarlijks een Avondvierdaagse, Middag & Avondritten (met of zonder doel), een Pinksterkampeerweekend, een Herfsttoertocht en vele, vele andere activiteiten. Als activiteit in de wintermaanden hebben we meestal een bowlingavond en een avond waarop de toerkampioen en andere prijswinnaars gehuldigd.

 

Onze leden worden over tal van zaken, de club en het motorrijden aangaande, op de hoogte gehouden door ons eigen clubblad: "Kettingreactie". Dit blad verschijnt circa 11 maal per jaar.

 

 

 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer aan de weet komen over MC Martinistad aarzel niet en neem contact op. Vul het formulier elders op deze site in of stuur een email naar: support@mcmartinistad.nl

 

 

 

 

Je ziet de weg naar de MC Martinistad is niet moeilijk te vinden! Vind jij hem ook ....!

 

 

MotoPort Assen
Industrieweg 11
9402 NP Assen
tel: 0592-406061


www.motoportassen.nl
MotoPort Leek
Zernikelaan 6 a
9351 VA Leek
tel. 0594 - 511439

www.motoportleek.nl

 

 

                

 Douwe Dam

Westerbroek.

.

www.ddmontagewesterbroek.nl

Comprint Drukkerij
Noorderstraat 81-83
9611 AB Sappemeer
tel:0598-393388
www.comprint.nl
                 
Eetcafé Alinghoek
Alinghoek 16a
9533 PE Drouwen
tel:0599-565125
www.alinghoek.com
                 

 

Syrstad Dakbedekkingen
Dijkrecht 40
9936 GK Farmsum
tel:06-20090199

 

www.syrstad-dakbedekking.nl
Hondrug 50-2.jpg

Visitors Counter

107593
TodayToday5
YesterdayYesterday50
This_WeekThis_Week102
This_MonthThis_Month683
All_DaysAll_Days107593